Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова продовжує грати на нервах своїх шанувальників розпусними знімками. В день фіналу Чемпіонату світу з футболу епатажна Волочкова "порадувала" світ черговим голим знімком. Головна шоувумен Росії вирішила подивитися поєдинок Хорватії та Франції голяка, ну і, звичайно ж, закарбувала це на фотографії.

Відповідне фото Волочкова опублікувала у своєму Instagram. Зірка зізналася, що ні за кого не вболіває, так як фаворит у неї один - збірна Росії.

"Хто б сьогодні не переміг, я завжди за Росію", — написала під знімком Волочкова.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", балерина Анастасія Волочкова опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фото з чоловіком. Як припустили фанати, на знімку зображений її новий залицяльник.

"Королівський номер з коханою терасою. Відпочинемо за вас усіх! Щастя вам! А завтра тут сімейний фестиваль", — розповіла вона.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Варто відзначити, що в середині червня російські засоби масової інформації повідомляли, що у Анастасії Волочкової новий роман. Прихильники намагалися з'ясувати, хто саме є коханим.

Також портал повідомляв про те, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони в Instagram. Нещодавно артистка вирушила на відпочинок до Туреччини з новим коханцем і відразу після прильоту почала творити дивні речі в своєму стилі. Так, на її сторінці знову з'явилися "голі" кадри, на яких знаменитість показує готель, сидячи в кріслі-коконі і прикривши всі сороміцькі місця маленьким букетом квітів.

"In the middle of somewhere.. Але в королівському номері! Веранда тут просто мега! Іподром! А така гойдалка у мене вдома.." - похвалилася Волочкова. За 13 годин відвертий знімок набрав 5 тис. лайків. Щоб не викликати хвилю жартів і обурення, балерина приховала коментарі від гріха подалі.