У мережі з'явилися нові знімки зруйнованого Донецького аеропорту, який в запеклих боях захищали легендарні "кіборги".

Відповідні фото опублікували у пабліку "Український мілітарний портал" на сторінці в Facebook.

"Донецький аеропорт. Ці фото ще не публікувалися в ЗМІ", - свідчить підпис до знімків.

Автори знімків відобразили для майбутніх поколінь конструкції практично повністю зруйнованого аеропорту, який став для українських військовослужбовців оборонною спорудою.

На фотографіях можна побачити зруйновану військову техніку, розтяжки, згорілі автомобілі і зруйнований літак, а також невідомого "кіборга", якого вже може не бути серед живих.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Особливо тривожним і хвилюючим виглядає знімок розбитих металевих конструкцій аеропорту, крізь які на горизонті видніється храм.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Україні розгорається скандал через різке цинічне висловлювання одного з депутатів-регіоналів на адресу "кіборга" Олега Герваса. Про це розповів на своїй сторінці в Facebook товариш Герваса Павло Лою.

Він опублікував скріншоти листування між Олегом Гервасом, що служили в 90-му батальйоні 81 бригади, який воював в ДАПе, і нардепом Антоном Яценком — колишнім регіоналом. Передає Politeka.

На скріншотах видно, як між Гервасом і Яценко розгорається суперечка, в ході якої нардеп називає "кіборга" "рідкісної мра**ю" і "вбивцею".

Також портал повідомляв про те, що боєць АТО Дмитро Іващенко (позивний Вербич) розповів деталі скоєного на нього нападу ввечері 2 травня. За словами Дмитра, на нього напали п'ять осіб, близько 7 години вечора в Подільському районі столиці. Про це повідомляє Politeka.

"Я відчув удар у спину і ще не зрозумів, що сталося. Коли розвернувся назад – отримав з газового балона дуже потужний струмінь в очі, майже відразу перестав бачити", — розповів боєць.