Один з магазинів популярної мережі супермаркетів обурив покупців моторошною антисанітарією в приміщенні. Користувач Гліб Гришин написав про це на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що в продуктовому магазині ЕКОМАРКЕТ за адресою пр. Героїв Сталінграду 14г покупець починає відчувати неприємний запах "підвальній вогкості, з нотками тухлятини і ще чогось незрозуміло-кислого".

На дворе идет 2018 год, каждая сфера услуг будь это ресторан, фитнес клуб, кинотеатр или магазин стремятся к повышению...

Posted by Глеб Гришин on Saturday, 21 July 2018

"На дворі йде 2018 рік, кожна сфера послуг будь це ресторан, фітнес клуб, кінотеатр або магазин прагнуть до підвищення якості, для залучення лояльних клієнтів, які будуть повертатися знову і знову. Але є в цьому правилі і виключення. Представляю Вам продуктовий магазин " ЕКО маркет за адресою пр. Героїв Сталінграду 14г. Сказати, що там повний пі***ц, це не сказати нічого. Увійшовши в магазин розташований в самому центрі Оболонської набережної, кожен покупець починає відчувати неприємний запах підвальної вогкості, з нотками тухлятини і ще чогось незрозуміло-кислого. Підлога в магазині стабільно брудна, з відбитою плиткою і купою сміття всюди. На складі мабуть місця немає і керуючий дав добро зберігати в залі продукцію, причому чорти як, що до багатьох товарах пройти неможливо", - пише користувач.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім цього чоловіка обурило і неправильне зберігання продуктів.

"Консервні банки пом'яті. Яйця, в яких цілком може бути сальмонельоз, лежать на майонезі. Під прилавками я знайшов пластикові упаковки, в одній половині якої налита малинова рідина, в інший порошок, не важко здогадатися, що це отрута для гризунів! Але, в магазині є вагове печиво, крупи, за яким, по всій видимості, ці щури ночами можуть і полазити. Брудні холодильники і калюжі під ними. Неодноразово зустрічав невідповідність ціни на ціннику і на касі. Постійні черги до каси обурюють покупців і ті дозволяють собі матюкатися, але що дивує, коли касирки і адміністратор починають так само матом крити відвідувачів", - пише він.

Раніше портал "Знай.uа" писав про війну київського супермаркету і покупців.