Стало відомо, що терористи "ДНР" на підконтрольному їм полігоні провели випробування нового типу боєприпасу, про це інформує сепаратистське видання "Шторм", яке опублікувало фотографію, зроблену в момент вибуху.

Поки точної інформації про новий вид озброєння бойовиків немає, проте раніше в "ДНР" заявляли про запуск власних реактивних системзалпового вогню "Чебурашка" і "Сніжинка". Ймовірно, саме для однієї з цих систем і проводилося випробування нового реактивного снаряда.

Знай.uа нагадує, що українське підприємство Науково-дослідний інститут хімічних продуктів, яке входить до складу "Укроборонпрому", створило термобарическое зброю і тепер налагодило серійне виробництво вогнеметів реактивного противопехотного вогнемета РПО-16, повідомляє прес-служба держконцерну.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Вогнемет вже вдало пройшов приймально-здавальні випробування і найближчим часом посилить військові підрозділи.

Також нагадаємо, британські журналісти порівняли літаки президентів Росії Володимира Путіна та США Дональда Трампа, на яких гаранти добиралися в Гельсінкі, де 16 липня відбулася двостороння зустріч.

Про це повідомляє Mirror.

Наголошується, що літак президента Росії поступився літаку гаранта США за габаритами і потужності, однак не за комфортабельністю.

Раніше ми писали, що після гучного провалу крилатих ракет, якими так пишався Володимир Путін під час щорічної конференції, Міноборони РФ отримало чіткий наказ – повторити спробу ще раз.

Нещодавно російське відомство оприлюднило кадри випробування своїх основних розробок, більшість з яких дуже нагадують зразки часів СРСР. Розберемо на детальних прикладах, ніж північні сусіди "не збираються воювати".

Новий вид морського підводного зброї, заснований на застосуванні безпілотних підводних апаратів.

"Можливості апарату дозволять Військово-Морського Флоту боротися з авіаносними і корабельними ударними групами вірогідного супротивника на будь-яких напрямках океанського театру військових дій, вражати об'єкти берегової інфраструктури на міжконтинентальної дальності", - стверджують у Міноборони РФ.