Мейсі Вільямс, виконуюча в серіалі "Гра престолів" роль Ар'ї Старк, опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію заляпаних штучною кров'ю білих кросівок. Для Вільямс зйомки фінального сезону, що проходили в Белфасті, завершилися, про що вона і повідомила шанувальникам. Однак під фотографією з'явився не тільки "промовистий" підпис, але і кілька хештегів, які можуть вказувати на долю героїні Мейсі Вільямс Ар'ї Старк.

В Instagram Мейсі Вільямс попрощалася з Белфастом, зі своєю героїнею Ар'єю Старк і з серіалом. Актриса зізналася, що зйомки в "Грі престолів" доставили їй незрівняне задоволення. Один з хештегів навів шанувальників на думку про долю Ар'ї.

Хештег #lastwomanstanding, який можна перекласти як "остання, що залишилася в живих", може вказувати на те, що Ар'я Старк обійде свою одвічну антагоністку, Серсею Ланністер, роль якої виконує Ліна Хіді, і залишиться неушкодженою. Цікаво, що сама Хіді залишила коментар до цього фото, в якому назвала Ар'ю Старк королевою.

Навряд чи такий "злив" пройшов без схвалення керівництва каналу HBO, тому довіряти чуткам варто з обережністю. Політика продюсерів серіалу "Гра престолів", що стосується змісту фінального, восьмого сезону, така, що безпека ставиться на перше місце.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Раніше стало відомо, що HBO навмисно розмістив в мережі фальшиві спойлери до майбутніх серій – шанувальникам тепер залишається тільки гадати, чому можна вірити, а чому ні. Прем'єра заключного сезону відбудеться у 2019 році.

Нагадаємо, нещодавно зірка "Ігри престолів" Наталі Дормер привідкрила завісу фіналу. Зірка серіалу "Гра престолів" Наталі Дормер знає, як завершиться шоу. Про це 36-річна актриса розповіла в одному з останніх інтерв'ю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка популярного телесеріалу "Гра престолів" Софі Тернер показала світові, як ніжно вона відноситься до Джо Джонасема. Папарацці зуміли отримати порцію прекрасних знімків, на яких 28-річний Джонас йде під руку зі своєю 22-річною нареченою.

Також "Знай.uа" писав, що серіал "Гра престолів" встановив світовий рекорд.