У Керчі (окупований Російською Федерацією Крим) зносять будинок колишнього Херсонського університету, який прийшов у занепад після окупації і був розгромлений вандалами.

Про це повідомляє блогер "КРИМський бандерівець".

Відзначається, що замість стадіону окупанти вже вирили котлован під фундамент - тепер там буде казарма Росгвардії, а на місці знищеного університету - військова територія, яку захистять від сторонніх.

При цьому новину про знесення будівлі активно коментують у мережі.

"Тут вже не буде ні університету, ні школи", "Тепер Росгвардія буде в Керчі свої порядки встановлювати, 90-ті повернулися, от тепер весело буде", "Навіщо вчитися, треба відразу в Росгвардію і служити!" - пишуть в інтернеті.

Разом з тим варто відзначити, що туристичний потік, порівняно з попередніми роками, скоротився в 4 рази. Про це повідомив власник ялтинського зоопарку "Казка" та парку левів "Тайган".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він відзначив, що на даний момент до Криму значно зменшився туристичний потік, ніж зазвичай звикли приймати кримські підприємці. Крім того він підтвердив, що на пляжах і на базарах справді дуже мало людей. Подекуди продавців навіть набагато більше ніж покупців.

Паралельно з цим відзначається, що в Кирилівці Запорізької області дуже багато людей, а на пляжах вкрай мало вільних місць. І в море, і загоряють.

Після анексії Криму туристичний потік на півострів скоротився більш, ніж в 4 рази. Залишитися в бізнесі вдалося лише великим санаторіїв і готелів, яких "врятували" і "націоналізували" окупаційні влади. Малий же туристичний бізнес практично помер.

При цьому окупаційні власті заявляють, що очікують в цьому сезоні близько 6 мільйонів чоловік. Олег Зубков зазначив, що вони обманюють щодо кількості туристів і їх буде в кращому випадку в два рази менше.

Крим у мирний час приймав близько 6 мільйонів туристів. З них близько 4,5 мільйонів були жителі України, близько 1 млн – росіяни, а решта – мешканці інших держав.

В останні ж роки Крим приймав близько 1,15-1,20 мільйонів туристів, з яких 1,05-1,10 мільйонів –жителі Росії та всього близько 100 тисяч – жителі України.

"Говорити про збільшення туристичного потоку з України не доводиться. Це навряд чи можливо. А збільшення туристичного потоку з Росії може бути у зв'язку з відкриттям Керченського мосту, і тільки в період цього літа. Максимум на 15-20% може збільшитися автомобільний потік, який для Криму ніколи не було основним. В основному люди їхали в Крим потягом. У зв'язку з відкриттям Керченського мосту туристичний потік до Криму може скласти в цьому році близько 1,25 – 1,28 мільйонів чоловік, основна маса яких – росіяни", - зазначає екс-міністр курортів і туризму АР Крим Олександр Лієв.

Кореспондент "Прямого" відвідала окупований Крим та дізналась думку місцевих жителів

Нагадаємо, італійська шавка Путіна отримала жорстку відповідь за "Крымнаш".

Як повідомляв "Знай.ua", Трамп – такий же гопник, як і Путін: українці розлючені від кремлівського "референдуму" на Донбасі.

Також "Знай.ua" писав, що Кримську активістку прийшла заарештовувати ціла армія путінських шакалів.