Вчені заявили, що чорна діра розірве Землю зсередини. На цю обставину вказують потоки частинок-нейтрино а Антарктиді. Фізики запеленгували незвичайний радіосигнал в кінці червня і стали бити на сполох. Виявилося, що наша планета знаходиться на краю загибелі. Вона розташовується в центрі чорної діри, яка скоро розірве Землю зсередини. І, за словами вчених, чорна діра швидко зростає.

Виявилося, що наша планета знаходиться на краю загибелі. Вона розташовується в центрі чорної діри, яка скоро розірве Землю зсередини. І, за словами вчених, чорна діра швидко зростає. Експерти обговорюють проблему ще з 29 червня, з того дня, як сигнал була запеленгована вперше за допомогою експериментального апарату ANITA – своєрідною антарктичною перехідною антени. Її особливістю є фіксація навіть найменших імпульсів. Апарат - це плід праць розробників NASA. Пристрій включає в себе 96 радіоантен. Апарат літає над холодним континентом на гелієвій кулі і збирає дані.

ANITA зловила сигнал, який вказує на те, що льоди пронизує потужний потік нейтрино. Подібний сигнал може вказувати на те, що всередині материка росте чорна діра. Деякі вчені вирішили, що це не чорна діра, а раса дигерів, які посилають на поверхню Блакитної планети нейтрино. Інші вважають, що всередині Землі протікають термоядерні реакції, схожі на ті, які відбуваються на Сонці. Ця версія сприймається науковим співтовариством, як більш логічна, оскільки пояснює і зміни магнітного випромінювання і вулканічну активність, а також аномальна спека. Поки експерти остерігаються давати прогнози, як поведе себе Чорна діра, але є побоювання, що вона розірве Землю зсередини і проковтне останки планети.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", з допомогою вузькоспеціалізованого телескопа вчені побачили вибуховий викид з надмасивної чорної діри, в 20 мільйонів разів більшою сонця, яка вперше поглинула величезну зірку, повідомляє Independent.

Крім того, вчені відзначають, що із-за пилу, який поглинає будь видиме світло, ця подія може бути лише вершиною айсберга в рамках метаморфоз Всесвіту.