У мережі з'явилися гарні фото Труханового острова в Києві, які були зроблені з повітря.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нещодавно у КМДА анонсували, що територію Центрального пляжу на острові планують серйозно оновити. На це міська влада планує виділити 90 мільйонів гривень.

Приведуть у належний вигляд сам пляж: почистять пісок, озеленять територію. Також в планах роботи встановити світильники, додаткові контейнери для сміття, біотуалети, фільтри для очищення води та інше. Причому термін виконання робіт не повинен бути більше шести місяців.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що на вихідних багато киян їдуть на відпочинок за місто. Проте багато хто залишається в місті та шукає тут цікаві місця, де можна гарно провести вікенд. Бувалі туристи підказали, де в Києві знайти таке місце і що цікавого та нового для себе можна відкрити.

Парк Феофанія

На його території - прогулянкові алеї, кілька озер, джерела з цілющою водою і Свято-Пантелеймонівський собор. Розташуватися на маленький пікнік можна в альтанках, у фонтанчиків, на просторих галявинах.

Парк Муромець

Велика зелена зона між лівим і правим берегом Дніпра в урочищі Чорторий. Парк Дружби народів вважається одним з найпопулярніших місць Києва для відпочинку, де можна смажити шашлики, лежати на пляжі і купатися, орендувати човен або катамаран, влаштовувати командні конкурси на природі і так далі.

Пуща-Водиця

Тут розташовано багато озер і піщаних пляжів, кафе і магазинів, станцій прокату човнів і катамаранів.

Арка Дружби Народів

З оглядового майданчика відкриваються панорамні види на Поділ, Оболонь, Гідропарк, Труханів острів.

Двір Будинку вчених в Києві

Дворик розташований в самому серці міста по вул. Володимирська, 45-а, проте він малолюдний. У дворику серед верб сховалися дерев'яні лавки. Вечорами тут запалюються ліхтарі.