Дізнайтеся, що говорять зірки в понеділок, 23 липня, в еротичному гороскопі для всіх знаків Зодіаку в нашій статті.

Еротичний гороскоп 23 липня ОВЕН

23 липня Овнам слід щось змінити в інтимному житті. Так, в цей день ви вдало почнете, закінчите або відновите еротичні відносини.

Еротичний гороскоп 23 липня ТЕЛЕЦЬ

В цей день Тельцям не варто чіпати своїх обранців. Кращим варіантом буде задовольнити свої фізіологічні потреби самостійно.

Еротичний гороскоп 23 липня БЛИЗНЮКИ

В цей день Близнюки зможуть звести з розуму кого завгодно і бути чарівними. А все тому, що вони знову одягли мерехтливе плаття і підвели очі блискучою підводкою.

Еротичний гороскоп 23 липня РАК

В цей день Ракам захочеться приміряти на себе новий еротичний образ. З дівчини-кішечки можна перетворитися на жінку-вамп або чоловіка-спокусника – пристрасного мачо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Еротичний гороскоп 23 липня ЛЕВ

23 липня у Левів буде заплановано стільки відповідальних, важливих і вимагаючих їх уваги справ, що на особисте життя просто не вистачить часу.

Еротичний гороскоп 23 липня ДІВА

Зірки радять Дівам в цей день не розмахувати незалежністю, як прапором суверенної держави. Потрібно бути якомога м'якше і жіночною. Це вразить вашого коханого.

Еротичний гороскоп 23 липня ТЕРЕЗИ

В цей день у Терезів буде грайливий настрій, тому навіть у ліжку вам захочеться «побешкетувати». Сміливо робіть все, що вважаєте за потрібне. Все це тільки посилить сексуальний апетит.

Еротичний гороскоп 23 липня СКОРПІОН

Зірки попереджають, що цієї ночі примари минулого будуть заважати Скорпіонам розслабитися і отримати задоволення від сексу. Не до добра все це.

Еротичний гороскоп 23 липня СТРІЛЕЦЬ

Цієї ночі партнер поліпшить самооцінку Стрільцям. Він заново розкриє перед вами вашу сексуальність і змусить пишатися своїм тілом.

Еротичний гороскоп 23 липня КОЗЕРІГ

23 липня секс Козерогів почнеться з алкоголю. Це хороший спосіб розслабитися і зняти нервову напругу, щоб продемонструвати свої достоїнства, але стежте за дозами.

Еротичний гороскоп 23 липня ВОДОЛІЙ

В цей день Водоліям не слід розраховувати на розсудливість партнера, тому все, що стосується безпеки вашого тандему, візьміть на себе. Купіть контрацептиви.

Еротичний гороскоп 23 липня РИБИ

В цей день партнер покаже Рибам в ліжку дивовижне почуття гумору. Але вам зараз досить важко собі уявити, як таке взагалі можливо.

Нагадаємо, деякі знаки Зодіаку не здатні кохати.

Як повідомляв портал Знай.uа, проста навичка приверне справжнього чоловіка.

Також портал Знай.uа писав, яку жінку чоловіки виберуть різних знаків Зодіаку.