Біля приватного гольф-клубу президента Дональда Трампа запримітили цивільний літак, що залетів в закриту зону. Військово-повітряні сили США були змушені підняти винищувач для його перехоплення. Про це повідомляють NYT з посиланням на американських військових.

Так відзначили, що винищувач F-16 перехопив літак, що залетів у зону обмеження прольотів біля поля для гольфу президента в штаті Нью-Джерсі, де він проводить вихідні.

Північноамериканське командування аерокосмічної оборони континентальної Північної Америки заявляє, що перехоплена літак успішно приземлився в аеропорту в місті Питтстаун і пілота зустріли правоохоронні органи.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін подарував американському лідеру Дональду Трампу на спільній прес-конференції в Гельсінкі футбольний м'яч. Секретна служба США заявила, що перевірить його. Спецслужба запевняє, що подібним чином перевіряються всі подарунки для президента США.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Деякі американські політики не тільки з часткою скептицизму, але і негативно поставилися до подарунка Путіна. Так, сенатор-республіканець Ліндсі Грем заявив, що в подарунку може бути підслуховуючий пристроєм тому м'яч ні в якому разі не можна заносити в Білий дім.

Глава Національної розвідки США Ден Коутс переконаний, що м'яч обов'язково пройде ретельну перевірку.

Відомо, що існують обмеження щодо вартості дарунків для президента США. Ціна презенту не може перевищувати $390. Відзначається, що подарунок Путіна був оцінений в $165.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дональд Трамп назвав немислимим повідомлення про наявність запису переговорів з адвокатом Майклом Коеном щодо виплат екс-моделі Playboy Карен Макдугал.

"Неймовірно, щоб уряд увірвалося в офіс адвоката (рано вранці) - майже нечувано. Ще більш немислимо, що адвокат записав на плівку клієнта - абсолютно нечувано і, можливо, незаконно", - написав американський лідер у своєму Twitter.

Також "Знай.uа" писав, 21 липня, літак військово-повітряних сил Великобританії Raytheon Sentinel R1 здійснив розвідку біля берегів окупованого Криму і Краснодарського краю.

Про це свідчать дані моніторингового ресурсу Plane Radar. Так, повітряне судно з бортовим номером ZJ691 піднялося з британської військової бази Акротірі (Кіпр).

На карті, опублікованій ресурсом, можна простежити, як літак двічі облетів узбережжі окупованого Криму.