Співробітники правоохоронних органів затримали чоловіка, який не довіз на своєму човні дітей переправляючи через річку. "Човняру" пред'являть звинувачення у смерті з необережності двох і більше осіб.

Про це розповів глава Володарського району Астраханської області Батиршин Міндієв - саме в цьому районі розташовано село Калініне, недалеко від якого і сталася трагедія, пишуть місцеві ЗМІ.

"Човняра затримали", - цитують російські ЗМІ слова Міндієва.

Місцевий житель перевозив з одного берега річки Бузан на іншій 9 дітей. З якоїсь причини човен перекинувся. Шестеро дітей і сам господар човна змогли врятуватися. Однак троє потонули.

За попередніми даними, перевізник знаходився у стані наркотичного сп'яніння. Зараз вирішують питання про обрання запобіжного заходу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За фактом події порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 109 КК РФ (спричинення смерті по необережності двом або більше особам).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у США чотирирічна дитина випадково вбила свого дворічного двоюрідного брата, вистріливши з пістолета. Про це повідомив шериф округу Сан-Бернандіно, передають ЗМІ. Трагедія сталася в місті Маской в американському штаті Каліфорнія, вранці 20 липня. На даний момент у повідомленні не зазначено, як саме дитині вдалося дістати пістолет. Співробітники правоохоронних органів встановлюють причини події.

Також Знай.uа писав, в Лос-Анджелесі (США) озброєний чоловік, тікаючи на машині від поліцейської погоні, забарикадувався в супермаркеті Trader joe's, де знаходилися відвідувачі і працівники магазину. У ході погоні машина врізалася в стовп, після чого злочинець вискочив з неї і відкрив вогонь по співробітниках поліції, які відкрили вогонь у відповідь. Медики госпіталізували з машини, на якій пересувався злочинець, 20-річну жінку.

Як повідомляв портал Знай.uа троє братів і сестер вбили свою літню матір. До цього в ході жахливого сатанинського ритуалу вони викололи їй очі і вирізали кишечник. Поліція знайшла тіло загиблої всередині її власного будинку. Правоохоронні органи знайшли знівечену жінку після повідомлення одного з дітей. Молодша донька повідомила, що "володар темряви" вже серед нас і вони утрьох лише виконували його вказівки.