Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова дала своїм шанувальникам нову поживу для роздумів. В Instagram Волочкова похвалилася невідомим коханцем.

Знімок зірка підписала словами про те, що вони зупинилися в королівському люксі з терасою. Також артистка виставила фотографії розкішних букетів квітів, які подарував їй партнер.

Багато фанатів балерини засудили її за легковажність і написали, що такими зв'язками вона не тільки псує свою репутацію, а й подає поганий приклад підростаючій донці Аріадні. Ще взимку 42-річна танцівниця розповідала журналістам про свої стосунки з IT-менеджером Михайлом Логіновим, відзначаючи, що відчуває себе по-справжньому щасливою поруч з ним.

Проте пізніше зірка пояснила, що через фінансову неспроможність чоловіка вона прийняла рішення розлучитися.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Мені потрібна впевненість у майбутньому. Я хочу бачити, що чоловік може мене забезпечити всім необхідним", – заявила телеведуча.

Ім'я свого нового партнера Анастасія вирішила не афішувати, більш того, Волочкова відключила коментарі до публікації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зкандальная російська балерина Анастасія Волочкова буквально завалила шанувальників новими знімками з відпочинку у Туреччині, де, зрозуміло, не обійшлося без її фірмового шпагату. Цього разу свою улюблену гімнастичну вправу вона продемонструвала на гідроциклі.

Також Знай.uа писав, розставивши ноги у шпагаті, Анастасія Волочкова збирає дуже схожі коментарі, в яких її звинувачують у відсутності різноманітності і соромі. Голі знімки балерини також викликають реакцію, звернену до здорового глузду танцівниці. Але Волочкова рішуче взяла курс дослідити всі куточки турецького "королівського" готелю з його "королівським" номером і терасою. Анастасія Волочкова опублікувала фотографію, на якій вона визирає з дуже незвичайного крісла, немов з кокона.

Як повідомляв портал Знай.uа Волочкова скинула зайву вагу і тепер може собі дозволити показувати всім спортивні ноги і носити дуже короткі наряди. Тим не менш, деякі шанувальники балерини вважають, що Настя вже у віці і їй варто забути про екстремальні міні-сукні. Волочкова в особистому профілі в Instagram опублікувала свіжу фотографію з борту літака.