В окупованому Донецьку прощалися зі знищеним ватажком угруповання "Сомалі" Михайлом Толстих, відомим за прізвиськом Гіві. У "ДНР" проявили чудеса арифметики і нарахували, що на похорон терориста нібито прийшли десятки тисяч мешканців міста.

В "адміністрації" ватажка "ДНР" побачили на похоронах Гіві близько 55 тисяч людей. Це приблизно половина жителів одного з районів міста. За свідченнями місцевих жителів, всього "добровільно" прийшли не більше 1,5 тисячі людей.

Читайте також: Захарченко втік з похорону Гіві

Бойовики всіляко намагалися показати масштабність похоронної процесії. Людей почали зганяти з самого ранку до будівлі Донецького обласного театру опери та балету, де стояла труна з останками терориста. Змусили прийти навіть школярів і студентів.

Закопають ліквідованого терориста на кладовищі в Ленінському районі Донецьк, поруч з могилою іншого ватажка бойовиків Моторолою.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, що труну з Гіві встановили на гарматний лафет, причеплений до армійської вантажівки "КамАЗ", і провезли по центральній вулиці Донецька.