Вже цієї зими на українців чекає безліч змін, які торкнуться роботи "Укрзалізниці". Одним із таких стане запровадження так званого наскрізного квитка на кілька видів транспорту.

Про це повідомив виконуючий обов’язки голови правління УЗ Євген Кравцов.

"У мене минулого року була ідея зробити наскрізний квиток, щоб пасажир міг купити один квиток на поїзд, а потім пересісти з ним же на автобусний рейс. Наприклад, таким пілотним проектом мав стати квиток у Буковель – в одному квитку був би закладений проїзд потягом і автобусом, який прив'язаний до розкладу поїзда. Сподіваюся, ми зможемо реалізувати цей проект цієї зими", – зазначив Кравцов.

Він також додав, що подібний проект єдиного квитка запровадять як на поїзд так і на авіапослуги.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Цей проект буде реалізовано після запуску швидкісної електрички в аеропорт "Бориспіль". В одному пакеті будуть продаватися квитки на швидкісні потяги та квитки на літак", – додав Кравцов.

Нагадаємо, у Борисполі під Києвом таки розпочали будівництво довго обіцяної платформи. Влада планує запустити потяг до Міжнародного аеропорту.

Дивіться: керівництво "Укрзалізниці" відреагувало на скандальний сюжет на ТБ

Як повідомляв Знай.uа, "Укрзалізниця" "береже" своїх клієнтів і відправляє їх з огидних пасажирських місць прямо на лікарняні ліжка. На станції Пологи у Запорізькій області 26 пасажирів поїзда №227 Київ-Бердянськ постраждали через невдалу зчіпку вагонів.

Також портал Знай.uа писав, що міністр інфраструктури Омелян розповів про те, що плацкартні вагони незабаром зникнуть в Україні.

"Я б дуже хотів, щоб плацкартний вагон, як явище, взагалі зник в Україні. Враховуючи те, наскільки швидко реформується Укрзалізниця, це ще, мабуть, займе 5-10 років", - зазначив міністр.