Литва офіційно прийняла рішення виділити 80 тисяч євро на потреби жителів Авдіївки.

Як повідомляє "Цензор.нет", глава МЗС Литви Лінас Лінкявічус побував у зоні АТО і на прес-конференції в Краматорську офіційно заявив, що Литва готова виділити 80 тисяч євро на медикаменти для жителів Авдіївки і будматеріали для реконструкції пошкоджених будівель та ремонт генераторів.

Читайте також: Швеція та Литва висловились за продовження санкцій проти Росії

"Ми перевели 40 тисяч євро Червоному Хресту для закупівель медикаментів жителям Авдіївки, ще 40 тисяч переведемо вже найближчим часом для лагодження генераторів і покупки будматеріалів, - сказав Лінкявічус. - Також я відзначу, що побачив все, що хотів, і сформував свою думку щодо гуманітарної ситуації в Україні, яку готовий донести до європейських колег".

"Знай.ua" нагадує, що Лінас Лінкявічус виявив бажання побувати в зоні АТО й оцінити ситуацію після зустрічі з Іриною Геращенко.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще