Згідно з даними IDC, Canalys та Strategy Analytics, Huawei обігнала Apple і зайняла друге місце на ринку мобільного зв'язку в усьому світі у другому кварталі 2018 року. За цей період компанія відправила понад 54 мільйонів телефонів порівняно з 41,3 мільйонами iPhone, які Apple продала, а ось Samsung 73 мільйонів одиниць.

Згідно з даними IDC, частка ринку в другому кварталі 2018 року відбувається наступним чином: у Samsung було 20,9 відсотка, Huawei - 15,8 (новий рекорд для компанії), а у Apple - 12,1 відсотка. Очікується, що у вересні Apple випустить аж три нові моделі iPhone, і безсумнівно обжене китайську компанію.

При цьому, що мобільний ринок США практично не сприяє успіху Huawei; побоювання з приводу шпигунства китайського уряду підірвали надії компанії на розвиток свого бізнесу і партнерства з великими перевізниками.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp піддався атаці вірусу, який розсилає користувачам страшні фото і відео. Користувачі месенджера WhatsApp повідомили, що в їх адресній книзі почав з'являтися абонент з ім'ям Momo. Це відбувається з-за вірусу, який з допомогою цього контакту вночі після 03:00 розсилає іншим користувачам повідомлення з шокуючого змісту.

Як повідомляв портал Знай.uа, що серед останніх великих оновлень браузера для техніки Apple Safari можна відзначити хіба що поява вбудованого генератора паролів.

Однак дизайнер Джуліус Сон впевнений, що цей незвичайний браузер можна зробити ще краще.

Також портал Знай.uа писав, що складні телефони поступово вриваються на ринок. Huawei - це лише одна з компаній, яка слідом за Samsung, яка кілька років створює Galaxy F займається розробкою гнучкого смартфона. Цікаво, що південнокорейський гігант першим продемонстрував наміри випустити такий пристрій, однак, Huawei робить все можливе, щоб першою в світі випустити складаний смартфон на ринок.