Згідно з розсекреченими документами ЦРУ, Росія деякий час займалася виробництвом літаків, які за формою до болю схожі на "літаючі тарілки".

Як повідомляє Ліга.нет, ще в 1993 році указом президента Росії Бориса Єльцина наші північні сусіди взялися за реалізацію проекту Екіп, який мав на увазі конструювання безаеродромних літаків. Форма фюзеляжу цих літаків найбільш схожа на диск, що і надає їм схожість з легендарними серед шанувальників уфології літаючими тарілками.

Читайте також: Ентузіаст помітив НЛО біля штаб-квартири NASA (відео)

У документах ЦРУ значиться, що найбільш детальні звіти про зустрічі очевидців з літаючими тарілками датуються якраз початком 1990-х років. Крім того, Борис Єльцин в 1992 році особисто був присутній на закритій презентації так званого "термолітака", який також нагадує літаючу тарілку.

Знай.ua нагадує, що президент США Дональд Трамп на початку 2017 року закупив винищувачів у компанії Locheed Martin на 500 млрд доларів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще