Через два місяці після оголошення продукту на конференції розробників F8, Facebook тестує свій сайт для знайомств з співробітниками. Незалежний дослідник додатків Джейн Манчунь Вонг, яка регулярно знаходить нові секретні функції Facebook, читаючи вихідний код, виявила докази сервісу. Компанія підтвердила, що продукт тестується в додатку Facebook.

Facebook попросив співробітників використовувати підроблені дані для своїх анкет знайомств і планує видалити всі дані перед публічним запуском.

Інші скріншоти показують потік реєстрації для знайомства з Facebook, у тому числі варіанти для визначення вашого статі, вашого місця розташування і того, які гендерні групи, що вас цікавлять. Вонг змогла заповнити свою анкету, але не зміг створити фактичний профіль знайомств.

Той факт, що Facebook Dating робить внутрішні тести в компанії, не обов'язково означає, що він буде доступний для публіки. Продукти часто не потрапляють в загальний доступ з-за наявності нерозв'язних проблем.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як описано на сцені, Facebook Dating дозволить вам створити окремий профіль для знайомств. Коли ви та інша людина користуєтеся послугами, як профілі один одного, вам дозволять зв'язатися з ними. Компанія також описала функцію, яка дозволила б зробити ваш профіль знайомств видимим для людей, які відвідують те ж саме подія, що і ви.

Нагадаємо, що за попередніми даними, популярна фінська компанія HUMU створила аудиоподушку, яка дозволяє слухати музику або дивитися кіно без навушників.

Як повідомляв портал Знай.uа, додаток Google Maps запустило нову функцію: тепер при поширенні геолокації буде відправлятися також інформація про заряд акумулятора смартфона. Про це повідомляє The Verge.

Також портал Знай.uа писав, що не можна не погодитися, що Google Chrome є самим популярним браузером. Але, на жаль, по зручності і оснащенню він поступається своїм конкурентам в особі Opera або Safari, в яких зручний режим PIP (картинка в картинці) вже давно існує.