Популярна співачка, екс-учасниця знаменитого українського гурту "ВІА Гра" Анна Седокова опублікувала нову гарячу фотографію, яку не зовсім зрозуміли її шанувальники та засипали гнівними коментарями.

Нове спокусливе фото з'явилось в Instagram-акаунті Анни і, звісно ж, не залишилось без уваги.

Зірка позувала в дуже відвертому вбранні - бікіні, яке практично не прикриває пікантні частини її тіла.

Більшість фанатів Седокової звернули увагу на те, що співачка дуже часто оголюється перед публікою, а це неприпустимо для матері трьох дітей.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також багато фоловерів відзначили, що Анна останнім часом помітно погладшала: вони акцентували увагу на її масивних ногах і "п'ятій точці".

"Мені здається попа – це добре, але для свого чоловіка, а не на пляжі, в таких трусах якось негоже ходити і нам демонструвати",

"Ніжки короткуваті".

"Одна розпуста, Ань", - коментують фанати.

Додамо, що "філософ у стрінгах" Анна Седокова нещодавно опублікувала гнівний пост, в якому звинуватила чоловіків у всіх своїх проблемах та тяжкому існуванні. При цьому Седокова за традицією похвалилась розкішним тілом.

"В помилці будь-якої жінки є вина чоловіка...", - підписала спільний знімок з автором пісень Анною Бастон Седокова.

"Жодного слова про нього", - додала вона.

Дивіться: Анна Седокова "Жодного слова про нього"

Нагадаємо, українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок до Туреччини, звідки показала ідеальний початок дня.

Як повідомляв Знай.ua, Анна Седокова, як і багато популярних зірок полетіла на музичний фестиваль "Спека", який проходив у Баку, де вийшла до глядачів в абсолютно новому образі: вона підстригла чолку і зібрала волосся у високий хвіст.

Також Знай.ua писав, що Анна Сєдокова похизувалася шанувальникам своєю фігурою, однак багато фанів в Instagram не зрозуміли деяких моментів та вирішили, що зірка зробила пластичну операцію.