Йосип Кобзон продовжує лікування в одній зі столичних клінік і, за попередньою інформацією, артист йде на поправку, але все ще бореться за життя.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Незадовго до госпіталізації Йосип Давидович дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про боротьбу з жахливою хворобою.

"Коли мені поставили діагноз, я чомусь без паніки прийняв цей вирок, хоча, звичайно, це страшний удар", – розповів Кобзон.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У той момент біля кабінету лікаря артиста чекала його дружина Неллі.

"І ось виходжу і думаю: "Господи, як же мені їй сказати, що у мене така невиліковна хвороба..." Вийшли з кабінету разом з доктором, вона уважно дивилася, я спробував посміхнутися. Неллі запитала: "Ну що, папулік?", кажу: "Ну що тобі можна сказати, лялечка, щоб розсмішити? У мене рак", – згадує співак.

Артист зізнався, що очікував після цього гучного реакції від дружини: істерики або втрати свідомості. Але Неллі здивувала Кобзона.

"Вона так впевнено сказала: "Ну що ж, будемо лікувати!" Ось без цієї підтримки, без того, що ти знаєш: що б не сталося, дружина завжди поруч, – дуже важко боротися", – зізнався він.

Артист хоче лікуватися в Москві, але медики наполягли на поїздку за кордон.

"Але лікарі сказали, що мені залишилося два тижні, і на консиліумі визначили, що треба оперуватися у певного хірурга, який практикує в Берліні. Я не став сперечатися. Ми з Неллі два місяці провели в Німеччині", – відверто розповів співак.

Кобзон зізнався, що після цього його стали мучити страхи.

"Коли я вийшов із забуття, перша думка була: "Чи зможу я ще коли-небудь вийти на сцену, заспівати? Якщо ні, то тоді і прокидатися безглуздо", – заявив Кобзон, додавши, що з того моменту пройшло багато часу і він, завдяки турботі лікарів і близьких, прожив далеко не два тижні.

Раніше вже повідомлялося, що Йосип Кобзон, який понад 10 років бореться з раком і нещодавно потрапив до реанімації, був виписаний з лікарні. Інформоване джерело також зазначило, що подальша допомога артистові буде надаватися амбулаторно.

"Йосипа Давидовича виписали. Подальша допомога йому буде надаватися вдома. Його стан як і раніше викликає побоювання лікарів", — розповіло джерело.

Нагадаємо, скандальний російський співак і депутат Держдуми Йосип Кобзон впав у стан коми 28 липня.

Як повідомляв Знай.ua, сестра Йосифа Кобзона Гелена спростувала інформацію про те, що скандальний співак, який палко підтримує Путіна і ЛДНР впав у кому.

Також Знай.ua писав, багато ЗМІ повідомили про екстреної госпіталізації народного артиста СРСР Йосипа Кобзона. За словами очевидця, співак, у якого раніше був виявлений рак, "взагалі захворів".