А якщо б вам довелося спілкуватися з порноактрисою, що б ви у неї запитали? У відео ви скоріше за все знайдете відповідь на своє питання.

Гарячий випуск шоу "10 дурних питань" з Ангеліною Дорошенковою – актрисою дорослого кіно і стендап коміком. Автори відео поставили Ангеліні найдурніші запитання про професію порноактриси і отримали на них докладні відповіді.

У цьому відео ви дізнаєтеся відповіді на такі питання:

За яким принципом придумується псевдонім? Чи знають батьки? Є трудова книжка? Скільки може заробляти порноактриса? Хто і як придумує вступні сцени, яке ніхто не дивиться? Були відносини з партнерами після зйомок? Хто найкраща порноактриса? Чи потрібна довідка від лікаря? Розкажеш дітям, ким працюєш?

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в московському метро зняли справжній фільм для дорослих. У столиці РФ парочка напідпитку шокувала пасажирів метро. Молоді люди прямо на очах у всіх спробувала зайнятися сексом у вагоні метро. Даний інцидент стався в Москві, це зняли свідки і виклали в мережу. На кадрах видно, що молоді люди явно під впливом алкоголю.

Ми також повідомляли, що любителі "полунички" потрапили в лапи зухвалого хакера. Хакер під псевдонімом Sextortion погрожує оприлюднити особисту інформацію користувачів у разі відмови переслати йому 380 доларів в біткоїнах. Репутація багатьох людей може бути серйозно заплямовано. Яким чином буде вирішуватися ця проблема і чи буде знайдений зловмисник поки невідомо.

Як відомо, порноіндустрія стає все ближчою до світу криптовалют. Нещодавно стало відомо, що один з найпопулярніших у світі порносайтів Pornhub тепер приймає до оплати і криптовалюту TRON. У квітні цього року Pornhub почав приймати цифрову валюту Verge в якості платіжного засобу. З допомогою криптовалюти користувачі вже можуть придбати послуги преміум-класу, а також придбати товари на сайті.

Нагадаємо, зірка фільмів для дорослих народила сина колишньому Дженніфер Лопес.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що актрису дорослих фільмів "стратили" за атеїзм.

Також "Знай.uа" писав, що Беркова оцінила футболістів крізь призму своєї професії.