Можна скільки завгодно говорити про вплив планет і зірок на характер людей, але дослідження пішли далі. Федеральне бюро розслідувань США розкрило дати народження серійних вбивць. Згідно з результатами їх дослідження, деякі знаки Зодіаку більш схильні до певних типів злочинів.

Отже, які ж люди найчастіше скоюють злочини? Пропонуємо ознайомитись з рейтингом, складеного спеціалістами - від найбільш миролюбних і спокійних, до потенційних холоднокровних убивць.

Близнюки
Незважаючи на те що про близнюків можна почути багато поганого, вони - найменш небезпечний знак зодіаку. Серед Близнюків майже не зустрічаються ті, чиї руки були в крові, оскільки представники цього знаку сприймають інших не настільки серйозно, щоб поранити або вбити їх. Найбільша кривда, на яку вони здатні, це задавити людину своєю балаканиною.

Водолій
Водолій піклується про справедливість і володіє сильним его. Це другий найменш небезпечний знак зодіаку. Можливо, це пов'язано з тим, що вони достатньо розумні, щоб не попадатись, або вони просто не залишають доказів після злочину.

Лев
Леви прагнуть уникати будь-яких неприємностей. Згідно зі статистикою, якщо Лев здійснює вбивство, то робить це тільки для залучення уваги.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Терези
Терези вважаються добрими, справедливими і терплячими. Однак серед них частіше були випадки вбивств, ніж серед Водоліїв і Левів. Ваги зазвичай стають жорстокими, якщо ви спробуєте скористатися їхніми благими намірами.

Діва
Серед Дів зазвичай зустрічаються психопати і дуже розумні вбивці. Проте, Діви частіше вдаються до шахрайства і крадіжки, ніж до вбивства.

Нагадаємо, психологи розказали, чому з'являється "чорна смуга" в житті і як її позбутись.

Риби
Якщо ви думали, що Риби - це дуже безхарактерні люди, ви сильно помиляєтеся. Серед найбільш відомих серійних вбивць чимало Риб. З огляду на їх схильність до залежності, Риби часто скоюють злочини.

Козеріг
Серед всіх знаків зодіаку, Козероги - це середньостатистичні серійні вбивці. Хоча вони поважають правила і закони, в люті вони демонструють найгірші риси. Вони вбивають у рідкісних випадках, але якщо вже почнуть це робити, їх складно зупинити.

Овен
Люди, народжені під знаком Овна, відомі своїм некерованим характером. Вони легко можуть розлютитися, але, як правило, швидко стихають. Вам слід триматися подалі від Овнів, коли вони в гніві - овен все одно незабаром забуде про те, що його розлютило.

Нагадаємо, астрологи склали рейтинг найревнивіших знаків Зодіаку.

Телець
Гнів Тельця буває дуже інтенсивним. Однак цей знак зодіаку більше схильний до шахрайства, а не до вбивства.

Стрілець
Стрілець знаходиться на третій позиції в списку найбільш небезпечних знаків зодіаку. Вони націлені не на дрібні злочини, а на щось більш масштабне, наприклад, масове вбивство. Хоча в більшості випадків Стрільці не часто завдають зло іншим. Вони частіше скоюють крадіжки, але їх дуже складно зловити.

Скорпіон
Люди цього знаку - справжні психопати. Вони можуть бути садистами і легко маніпулюють іншими. Скорпіони часто стають професійними шпигунами і найманцями. Більшість серійних убивць народилося в листопаді.

Рак
Очолює список найнебезпечніших знаків зодіаку Раки. Здебільшого люди цього знаку вбивають інших з ревнощів, заздрості чи емоційної нестабільності. Вони роблять це з особливою "пристрастю", і залишають примітні знаки на тілі жертви.

Нагадаємо, Зірки розповіли, кому долею написано постійно наступати на граблі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи склали рейтинг найуспішніших знаків Зодіака

Також "Знай.ua" писав, що існує всього три знаки Зодіаку, які наділені непереможною силою впливати на розв’язання проблем у світі та повсякденному житті.