"Буря" у Лук'янівському СІЗО: всі подробиці бунту екс-торнадівців

У четвер, 9 серпня, заарештовані колишні бійці розформованої роти МВС "Торнадо", які перебувають у Лук'янівському СІЗО Києва, відмовилися виходити зі своїх камер для подальшого етапування і забарикадувалися там. Зокрема, нардеп Ігор Мосійчук розповів, що скандальна ситуація виникла через раптове рішення етапувати колишніх бійців розформованого батальйону "Торнадо".

У Києві на рік перекриють основні магістралі

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Києві через роботи, які проводить "ДТЕК Київські тепломережі", перекриють дві вулиці. Схема руху змінеться на Великій Окружній дорозі і проспекті Академіка Глушкова.

Основна причина обмежень – будівництво кабельної лінії 110 кВ "Новокиївська-Московська № 1, 22". Комунальники перекриють рух транспорту на проїжджій частині, а також прохід по тротуару.

Ріже і виколює очі: у Києві дитину звинувачують в дечому жахливому

Мешканці Лісового масиву у Києві звинувачують 6-річну сусідку в масових вбивствах котів та голубів. Люди переконані, що дитину зіпсувала матір, яка п'є, б'є і залишає без нагляду доньку.

"У нас в будинку живе 6-річна дівчинка, у якої жахливе хобі. Регулярно вона відшукує і вбиває кошенят. Ріже ножем, скручує шию, виколює очі", - розповіли мешканці будинку про маленьку Вероніку в листі до журналістів.

Україна запустила власне виробництво великокаліберних снарядів

9 серпня на заводі "Артем" відкрито виробничу лінію по виготовленню артилерійських снарядів великих калібрів. За словами президента, на початку війни, в 2012-2013 роках, було актуальним питання утилізації боєприпасів, але на війні все швидко було утилізовано.

Для панів і холопів: Укрзалізниця розділить поїзда

Укрзалізниця планує до кінця літа розділити поїзда на три класи. Про це повідомив начальник департаменту пасажирських перевезень далекого прямування Укрзалізниці Олександр Красноштан.

При цьому ціна на квиток сформується у відповідності з класом поїзда. Красноштан зазначає, що клас поїзда в основному залежатиме від строку експлуатації рухомого складу.