Дуг Філд, колишній віце-президент по обладнанню Mac, який залишив Apple в якості головного інженера Тесли, повернувся в Купертіно. Apple підтвердила новину про те, що Філд зараз працює над секретною програмою "Project Titan" для безпілотних авто.

Дуг покинув Tesla, але головний виконавчий директор Elon Musk взяв на себе відповідальність за виробництва в цьому році після того, як компанія не змогла виконати свою первісну мету в першому кварталі. Потім Field пішла у відпустку у травні, а потім покинув компанії в цілому в червні.

Повідомляється, що проект "Титан" значно скоротився в порівнянні з його початковим охопленням, і сотні людей залишають підрозділ, оскільки Apple, зосереджена на пошуку партнерів-автовиробників для свого програмного забезпечення для беспилотны авто. Грубер вважає, що повернення Філда в Titan припускає, що Apple все ще може зацікавитися самим виготовленням автомобілів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як виявилося, побувавши в цих двох топових компаніях, головний інженер все ж вирішив перейти назад до Apple. Швидше за все. відпустку змусив Дуга переосмислити те, чим він займається.

Нагадаємо, що в четвер, 9 серпня, компанія Samsung провела презентацію, на якій представила свій новий флагманський смартфон Galaxy Note 9. За словами представників компанії, це "самий потужний смартфон з усіх, які вона коли-небудь випускала".

Як повідомляв портал Знай.uа, нова God of War (2018) вийшла 20 квітня, і деякі гравці вже встигли скучити за застарілим Кратосу. І хоча гра користується шаленою популярністю, більшість завзятих геймерів пройшли гру по кілька разів навіть на самій високій складності.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі протягом тижня бурхливо обговорюють оновлення операційної системи до Android 9.0 Pie. За традицією, Google дасть випробувати новинку тільки власникам смартфонів Google Pixel, Pixel 2 і Essential Phone.