Мільярдер і один із засновників технологічної компанії Broadcom Генрі Ніколас III був затриманий правоохоронними органами. Поліція виявила в його номері в готелі Лас-Вегаса наркотики. Про це повідомляє Fox News.

При цьому Генрі Ніколас III сам подзвонив у службу безпеки готелю, коли не зміг відкрити двері в свою кімнату в готелі. Поліцейські виявили в номері наркотики і дівчину мільярдера, яка була без свідомості.

Подруга Генрі Ніколаса III Ешлі Фарго (колишня дружина засновника банку Wells Fargo) також була затримана. Їх звинувачують у перевезенні наркотиків. В їх готельному номері виявили контейнери з марихуаною, героїном, кокаїном, метамфетаміном та екстазі.

Після арешту Генрі Ніколаса III і Ешлі Фарго випустили під заставу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Раніше Ніколас був фігурантом справ про шахрайство з цінними паперами та розповсюдження наркотиків. Однак по тих справах слідство зняло з нього звинувачення.

Раніше повідомлялося, що вівчарка накрила наркокартель сучасного Ескобара. Собака по кличці Сомбра допомогла заарештувати майже 250 наркоторговців. Відомо, що у вівчарки дуже гарний нюх, і за шість років роботи в поліції вона знайшла чимало кокаїну.

Про це стало відомо завдяки сюжетом одного з українських телеканалів.

Одна з останніх знахідок - майже 10 тонн наркотиків, належала найбільшої банді Колумбії. Її ватажка настільки розлютила втрата кокаїну, що він призначив винагороду за голову вівчарки. Тому, хто вб'є Сомбру, обіцяє аж $70 тис.

Нагадаємо, чоловік хотів оригінально помститися подрузі за відмову, але в результаті сам опинився за ґратами.

Як повідомляв Знай. ua, безсоромна парочка влаштувала інтим на очах у всіх: відео 18+.

Також Знай. ua писав, що очевидець зняв, як маньяк порізав поліцейського в центрі Москви.