Apple оновила свою програму GiveBack, дозволяючи клієнтам торгувати старими пристроями, щоб компенсувати витрати на купівлю нового, навіть при покупці в мережі, повідомляє 9to5Mac.

Раніше єдиним способом негайного отримання кредиту на використання нових покупок було відвідування фізичного магазину Apple Store. Використовуючи онлайн-програму Apple в Інтернеті, потрібне доставка вашого пристрою і очікування подарункової карти Apple або дебетової картки. Тепер Apple оновила свій веб-сайт, щоб вказати, що кредит на торгівлю старими пристроєм можна використовувати відразу ж при покупці нового онлайн.

Тепер клієнти будуть бачити підказку GiveBack на сторінці "купити" для всіх продуктів. Якщо онлайн-форма використовується, для завершення оцінки угоди вимагається лише декілька питань і серійний номер. Новітніми пристроями, прийнятими для програми Apple GiveBack, є iPhone 7 і 7 Plus.

Варто відзначити, що це цілком вигідна угода. Замість того, щоб продавати свій старий айфон невідомим людям за копійки, Apple з радістю прийме ваш смартфон і навіть обміняє на новий, але з невеликою доплатою з вашого боку.

Нагадаємо, що в четвер, 9 серпня, компанія Samsung провела презентацію, на якій представила свій новий флагманський смартфон Galaxy Note 9. За словами представників компанії, це "самий потужний смартфон з усіх, які вона коли-небудь випускала".

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, нова God of War (2018) вийшла 20 квітня, і деякі гравці вже встигли скучити за застарілим Кратосу. І хоча гра користується шаленою популярністю, більшість завзятих геймерів пройшли гру по кілька разів навіть на самій високій складності.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі протягом тижня бурхливо обговорюють оновлення операційної системи до Android 9.0 Pie. За традицією, Google дасть випробувати новинку тільки власникам смартфонів Google Pixel, Pixel 2 і Essential Phone.