Батько і мати першої леді США Меланії Трамп офіційно отримали американське громадянство.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

"Віктор і Амалія Кнавс, обидва у віці 70-ти років, прийняли присягу та отримали громадянство на спеціальній приватній церемонії в Нью-Йорку", - йдеться в повідомленнях американських ЗМІ.

Батьки Меланії Трамп - словенські іммігранти: батько - колишній автодилер, а мати - працівниця текстильної фабрики. Відомо, що вони жили у США як постійні резиденти.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За словами адвоката сімейної пари, Кнавси особисто подавали документи на громадянство за звичайною процедурою і не отримували ніякого спеціального дозволу. Разом з тим, юрист не уточнив, яким чином вони отримували так звані "зелені карти", які дають дозвіл на постійне проживання.

Прес-секретар першої леді Стефані Гришам ніяк не прокоментувала ситуацію, оскільки "батьки Меланії Трамп не є частиною адміністрації і заслуговують на приватність".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що команда юристів американського президента Дональда Трампа відкинула умови спецпрокурора США Роберта Мюллера за допитом про втручання РФ у вибори США.

Юристи команди президента США Дональда Трампа не прийняли умови допиту про вплив РФ на вибори 2016 року, які запропонував спецпрокурор Роберт Мюллер і прагнуть провести інтерв'ю з обмеженими можливостями для запитань.

Варто нагадати, що в штаті Нью-Джерсі Дональд Трамп зі своєю родиною провели офіційну зустріч, на яку були запрошені американські бізнес-лідери. Всіх присутніх зачарував не тільки розкішний обід, але і образ першої леді Меланії Трамп.

"Це був чудовий вечір, який я разом з Президентом провела з бізнес-лідерами різних галузей промисловості. Спасибі всім, хто був учасниками заходу", – скромно написала перша леді.

Меланія Трамп була одягнена у яскраву літню сукню від Monique Lhuillier. Вартість вбрання становить близько 550 доларів, що здивувало журналістів західних ЗМІ.

Нагадаємо, США змусять Путіна скласти зброю шістьма способами.

Як повідомляв Знай.uа, Кремль завив від нових санкцій США.

Також Знай.uа писав, Голлівуд зітре Трампа з лиця землі.