Під Москвою сталась жахлива аварія. Автобус в'їхав у натопв пішоходів, в результаті чого люди сильно травмувались, двоє з них у важкому стані в лікарні.

Інцидент трапився у Митищах в четвер, 9 серпня, ввечері.

За інформацією російських ЗМІ, у прес-службі підмосковного главку МВС повідомили, що розслідування причин події триває. У поліції також підтвердили, що пасажири, що знаходилися в салоні автобуса в момент аварії, не постраждали.

За попередньою версією слідства, причинами ДТП називають несправність гальм автобуса, в результаті чого водій не зміг вчасно запинитися.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Момент аварії потрапив на відео. На розвороті поруч із зупинкою біля автовокзалу на Шараповском проїзді автобус збив трьох пішоходів. Ще кілька людей встигли в останню частку секунди вискочити з-під коліс. Постраждалих доставили в лікарню. Двоє з них перебувають у важкому стані.

Дивіться: Моторошна аварія під Москвою, постраждали пішоходи

Нагадаємо, у Херсонській області на трасі Одеса - Мелітополь - Новоазовськ легковик врізався у вантажівку. В результаті зіткнення загинуло двоє дітей.

Як повідомляв Знай.ua, 7 серпня в Рівненській області сталася смертельна ДТП за участю 35-річного депутата Сарненського райради Петра Зембицького, який перебував за кермом автомобіля з іноземною реєстрацією.

Також Знай.ua писав, що у четвер, 9 серпня, близько 01:30 ночі, на проспекті Бажана, 8 біля супермаркету Novus сталося страшне ДТП. Водій BMW на "мажорних" номерах, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, збив велосипедиста.

За словами постраждалого велосипедиста, він їхав по дорозі біля магазину з включеними передніми і задніми фарами, як раптом в районі перехрестя з вулиці Зарічної "вилетів" чорний автомобіль BMW.