Зірка серії фільмів "Один вдома" Маколей Калкін заявив, що отримав спокусливу пропозицію – зіграти у комедійному серіалі "Теорія великого вибуху".

Нові ролі Калкіна

Актор не вдавався у подробиці, яку саме роль міг отримати, але натякнув, що безперечно одного із головних героїв.

За його словами, продюсери тричі приходили до нього, намагаючись вмовити на співпрацю, але він щоразу відмовлявся – мовляв, не сподобався сам задум майбутньої стрічки.

"Сам питч звучав так: "Загалом, парочка задротів-астрофізиків живе в одній квартирі. І тут поруч селиться красива дівчина! Опа". Цим вони намагалися мене заманити! Я відповів, мовляв, ні, дякую, обійдуся. Потім вони прийшли до мене знову. Я у відповідь: "Ні-ні! Повторюся - я дуже задоволений, але ні". А потім вони повернулися в третій раз. І тут мене став смикати навіть мій менеджер", - згадує Калкін.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Маколей знову відмовився, визнає: якби він погодився, то заробляв би мільйони доларів, але жити так не зміг би.

"Так, якщо б я зважився, у мене б були сотні мільйонів доларів. Але я б щодня бився головою об стіну".

Зіграти у комедійному ситкомі він, до речі, зовсім не проти: єдина умова – аби сценарій був хороший і нагадував "новини на радіо". Зараз Калкін ролями в кіно практично не цікавиться, займається образотворчим мистецтвом і музикою і живе здебільшого на заощадження від своїх дитячих ролей:

"Мені просто дуже і дуже пощастило", - каже Калкін.

"Теорія великого вибуху" транслюється з 2007 року і на даний момент канал CBS веде переговори про його продовження на 13 сезон, хоча актори були згодні завершити шоу після 12-го.

Дивіться: Як змінився актор "Один вдома" Макколей Калкін

Нагадаємо, зірка "Один вдома" згадав свій перший інтимний досвід.

Як повідомляв Знай.ua, українські гумористи зняли пародію на культовий різдвяний фільм "Один вдома".

Також Знай.ua писав, Макколей Калкін кардинально змінив імідж.