В інтернеті активно обговорюють "витівку" відомої індійської акторки Сари Кхан. У мережі дівчину змушують змінити релігію через публікацію в Instagram.

Користувачів розлютили фотографії акторки в пікантному бікіні з відпочинку. До речі, дівчина є мусульманкою. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Mail.

Деякі користувачі розцінили подібні знімки неналежними для мусульманки.

"Думаю, ти забула, що є мусульманкою. Міняй релігію, тому що в ісламі такий одяг заборонений", — написав їй один з користувачів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Змынюй релігію і роби що хочеш. Ганьба тобі, Сара. Ти була моїм натхненням, але тепер я ненавиджу тебе", — цитує видання слова іншого обуреного.

ЗМІ відзначають, що раніше на критику користувачів акторка відповідала повідомленням про необхідність поважати інших людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 20-річна Анастасія Малишева — колишня учасниця шоу "Танці" образила Аллаха величезними сідницями.

Нещодавно дівчина відпочивала в Казані, спочатку поділилася життєрадісною фотографією в короткому топі і шортах, а потім виклала ролик з танцями. Вони з хореографом Артемом Ісаковим і артистом Warner Music Дімою Дипсаєм виконали номер, який в тому числі включав в себе елементи популярного зараз тверка.

І все б нічого, але користувачі звернули увагу, що все це відбувалося на тлі мечеті Кул-Шаріф. І в коментарях вибухнула полеміка щодо того, чи не образливо танцювати на тлі релігійного об'єкта. Тим не менш ролик набрав вже близько 700 тис. переглядів.

Варто нагадати, що дівчата по всьому світу запустили флешмоб DanceIsN'tCrime (Танці - не злочин) на підтримку заарештованої танцівниці з Ірану.

Вони записують на відео свої танці і викладають це в мережу. Поштовхом для такого флешмобу стала 18-річна Маэдэ Ходжабірі, яку звинуватили в грубому порушенні моральних норм.

Нагадаємо, дівчина Тіматі нарвалася на розлючених мусульман.

Як повідомляв Знай.uа, ці жінки бояться першої шлюбної ночі як вогню, і ось чому.

Також Знай.uа писав, ця гаряча мусульманка змушує чоловіків втрачати голову, і ось чому.