Наступне покоління emoji може мати варіанти подання повного спектру різних пар, які тримаються за руки, розміщення різних статей і відтінків шкіри. Новина виходить з повідомлення в блозі Консорціуму Unicode. Він звузив список нових эмози, які ми побачимо в 2019 році до 179.

Створення великого шматка цих нових эмози становить 55 символів, щоб представляти пари різних статей і відтінків шкіри. Для створення пар буде використовуватися новий эможи - постійний людина. Помістивши двох з цих emoji пліч-о-пліч, вони зіллються в один, показуючи пару, тримаючись за руки. Він буде підтримувати вже наявні варіанти тону шкіри.

Згідно з повідомленням у блозі, є також кілька нових емодзи, спеціально призначених для людей з обмеженими можливостями; Спочатку вони були запропоновані Apple в березні, і консорціум багато в чому прийняв цю пропозицію. Список буде завершено на презентації у вересні цього року.

Подібні емодзи просто необхідні в цьому сучасному світі, оскільки більше немає ніяких кордонів. Всі ці 55 нових варіантів однозначно знадобляться величезній кількості користувачів продукції Apple, так і Android-юзерам.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що в четвер, 9 серпня, компанія Samsung провела презентацію, на якій представила свій новий флагманський смартфон Galaxy Note 9. За словами представників компанії, це "самий потужний смартфон з усіх, які вона коли-небудь випускала".

Як повідомляв портал Знай.uа, нова God of War (2018) вийшла 20 квітня, і деякі гравці вже встигли скучити за застарілим Кратосу. І хоча гра користується шаленою популярністю, більшість завзятих геймерів пройшли гру по кілька разів навіть на самій високій складності.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі протягом тижня бурхливо обговорюють оновлення операційної системи до Android 9.0 Pie. За традицією, Google дасть випробувати новинку тільки власникам смартфонів Google Pixel, Pixel 2 і Essential Phone.