Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Після недавнього відпочинку в Туреччині, артистка вирушила розсовувати свої ноги в сонячній Греції, а саме на острові Корфу. Знаменитість явно дібрала смаку, адже тепер немає жодного дня без моторошного шпагату в міні-бікіні. Так, змінивши колір плавок на малиновий, Анастасія показала шанувальникам дещо розтягнуте.

"In the sky... Мрії збуваються @domesresortsru! Розтягую задоволення...!Як зазвичай. А у вас як справи з розтяжкою? І стрункістю ніг..", - чи то хвалилася, чи погрожувала Волочкова. Фолловери ж спробували зняти з балерини рожеві окуляри: "Фотошоп рідненький під'їхав))", "Твоє задоволення і так розтягнуто до неподобства, закінчуй!!!", "Один з перших концепт-варіантів кримського мосту.", "Хіба це пристойно, промежину видно?", "Фу, як дрябло розтягнуто немолоде «задоволення» в області бікіні", "отруйно зелені мікротруселя почервоніли від сорому? Тепер буде мікро фуксія?", "Жінка - циркуль", "Класна розтяжка.Тільки мандельштам треба було прикрити.", "Настя а як Ви плентаєтесь? Ви ж весь час розставивши ноги. Вас з місця на місце в цій позі переносять?", "Ганьба і посміховисько...".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова вирушила розсовувати свої ноги в сонячній Греції, а саме на острові Корфу. Там Анастасія задерла ногу так високо, як тільки змогла. А ще артистка як тільки приземлилася в Греції, одразу ж почала стрибати в купальнику по деревах готелю. Також знаменитість похвалилася нарощеним волоссям на заколках. Фанати, однак, похвалили Волочкову за те, що вона одягла костюм замість типових прозорих суконь.