Під час щорічного заходу Unpacked, Samsung представила власну "розумну" колонку, створивши конкуренцію Amazon, Google і Apple, які продають цю продукцію вже більше року.

Що стосується характеристик, Galaxy Home вбудовано шість динаміків і сабвуфер, а також вісім мікрофонів дальньої дії для захоплення звуку по всій площі будинку. Колонка працює з голосовим асистентом Bixby, а нагорі пристрою є панель з кнопками для перемикання пісень і зміни гучності. У компанії не розповіли всіх подробиць, заявивши, що більше інформації буде на конференції для розробників у листопаді 2018 року, і крім "начинки" ми дізнаємося ціну і дату виходу незвичайного пристрою.

На презентації Samsung окремо зазначила, що Galaxy Home поєднує в собі "неймовірний звук і елегантний дизайн", однак користувачів збентежили три ніжки у пристрої. З-за цього багатьом вона нагадала гриль-барбекю, котел і навіть турель з Portal, але комусь дизайн здався "милим". Навіть у Apple і Amazon девайс вийшов куди солідніше, на тлі з новинкою від Samsung. Однак, цілком можливо, що весь потенціал захований не зовні, а всередині девайса.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Ми зібрали кілька кумедних коментарів від користувачів мережі.

Нагадаємо, що в четвер, 9 серпня, компанія Samsung провела презентацію, на якій представила свій новий флагманський смартфон Galaxy Note 9. За словами представників компанії, це "самий потужний смартфон з усіх, які вона коли-небудь випускала".

Як повідомляв портал Знай.uа, нова God of War (2018) вийшла 20 квітня, і деякі гравці вже встигли скучити за застарілим Кратосу. І хоча гра користується шаленою популярністю, більшість завзятих геймерів пройшли гру по кілька разів навіть на самій високій складності.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі протягом тижня бурхливо обговорюють оновлення операційної системи до Android 9.0 Pie. За традицією, Google дасть випробувати новинку тільки власникам смартфонів Google Pixel, Pixel 2 і Essential Phone.