Українські військові вміють дивувати. У мережі активно обговорюють відео, на якому, ймовірно, українські захисники демонструють нове "привітання".

Про це стало відомо завдяки відео в соціальній мережі Twitter, яке розмістив користувач під іменем "Конопляний джмелик".

Так, на відеозаписі видно, як командир по-новому вітає своїх підлеглих у не дуже цензурній формі. Військові не забули прославити Україну і трохи позлити начальника донецьких терористів Володимира Путіна.

Користувачі в коментарях розділилися. Одні підтримали палке привітання військових, а інші - залишили гнівні коменти.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко заявив про те, що Збройні сили України на параді до Дня Незалежності вперше будуть озвучувати привітання "Слава Україні!", замість радянського варіанту.

Як говорить сам президент: "Я прийняв рішення, що починаючи з 24 серпня ці слова вперше прозвучать як частина офіційної церемонії військового параду на честь Дня Незалежності України".

За словами президента, напередодні він провів консультації з цього питання з військовослужбовцями і ветеранами АТО, а також з міністром оборони, РНБО і урядом.

Раніше глава держави доручив розробити законопроект, яким замінять військове вітання в ЗСУ радянського типу "Здрастуйте, товариші!" і "Бажаємо (бажаю) здоров'я!" на "Слава Україні!" та "Героям слава!".

А ось з вівторка, 8 серпня, в Україні в територіальних центрах комплектування та військових комісаріатах починається підготовка до осіннього призову на строкову військову службу у військових формувань України.

Варто нагадати, що 9 серпня на заводі "Артем" було відкрито виробничу лінію по виготовленню артилерійських снарядів великих калібрів. За словами президента, на початку війни, в 2012-2013 роках, було актуальним питання утилізації боєприпасів, але на війні все швидко було утилізовано.

Нагадаємо, ЗСУ тестують самохідну гармату "Богдана".

Як повідомляв Знай.uа, українські герої дали жорстку відсіч путінським бойовикам на Донбасі.

Також Знай.uа писав, звірства бойовиків на Донбасі шокують навіть їх прихильників.