Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Після недавнього відпочинку в Туреччині, артистка вирушила розсовувати свої ноги в сонячній Греції, а саме на острові Корфу. Так, знаменитість вже і шпагат показала, і ноги позадирала, залишилося тільки протерти причинним місцем газон. Власне, Анастасія так і зробила, залишивши персонал готелю в шоковому стані. Постояльців теж не видно, можливо вони сховалися в номерах на час фотосесії.

"Самий прекрасний варіант п'ятниці. Я так люблю Корфу! І вілла у мене така гарна! І головне. При зайнятості готелю на 98 відсотків, тут не видно...-людей! Рай. Ой. П'ятниця адже завтра. В такій красі втрачено лік дням тижня.", - підписала знімок весела Волочкова. Фолловери взялися коментувати побачене: "перепила молодичка, дні тижня поплутала)))", "Ну все!!! Понеслася п**да по купинах...", "Від виду Волочкової всі люди розбіглися", "Насос, а хулі ти замазати зеленим свій маяк????", "А раз людей не видно - значить можна і голою ходити", "Народу немає, можна голяка ходити, вареником світити)))", "Ой, знову вареником жучків ловить. Нехай лоскочуть", "ну яка ж там вілла??? Це просто готель, комплекс як хочете...там навіть видно багато вхідних дверей різних номерів!!!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова вирушила розсовувати свої ноги в Греції, а саме на острові Корфу. Там Анастасія задерла ногу так високо, як тільки змогла. А ще артистка як тільки приземлилася в Греції, одразу ж почала стрибати в купальнику по деревах готелю. Також знаменитість похвалилася нарощеним волоссям на заколках. Фанати, однак, похвалили Волочкову за те, що вона одягла костюм замість типових прозорих суконь.