Бізнесмен, директор зоопарків "Казка", "Тайган" в окупованому путінськими бойовиками Криму Олег Зубков, який активно підтримував захоплення півострова, розчарувався в "руськом міре".

"Більшого розладу, ніж від розчарування переходом Криму у склад Росії, я навряд чи вже переживу у своєму житті. А все інше – наслідок і прояв загальноросійського маразму. Важко було усвідомлювати все, тільки у 2014-2018 роках – що нас обдурили, що розвели, як лохів на базарі", - заявив Зубков в одному з нещодавніх інтерв'ю.

Зубков зазначив, що всі свої парки він створив при Україні, і вони були успішні до анексії.

"Для моїх парків раз немає розвитку – то буде деградація, і ця деградація вже йде... Поки мої парки працюють, росіяни радіють, як діти сьогодні тому, що я створив при Україні. Але я ж знаю, що це вже вчорашній день", - нарікає він.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

За словами директора парків, жителі Росії ще довго не будуть жити щасливо, оскільки країна хвора.

"Знесення рекламних бордів, знесення покажчиків на парк левів "Тайган", крадіжка тигреня Алтаю, відібраний "гоблінами" генератор "Тайган" – все це і багато чого іншого дозволяє мені з впевненістю стверджувати, що ця країна безнадійно хвора, її жителі ще дуже довго не будуть жити щасливо, у доброті і справедливості", - скаржиться він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник голови Центральної виборчої комісії (ЦВК) Андрій Магера висловив пропозицію про те, що в разі прийняття нової Конституції має бути закріплена норма про позбавлення українського громадянства тих, хто прийняв російське, пішов працювати в окупаційні органи влади, брав участь у "референдумі про незалежність Криму або територій під контролем "Д/ЛНР".

Варто нагадати, що екс-голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж дав неофіційні гарантії лідерам Заходу і главі Білого дому Дональду Трампу, що не допустить якихось глобальних масштабних військових операцій на території України.

Нагадаємо, в мережі показали міст Путіна в Крим у розпал сезону.

Як повідомляв Знай.uа, Путін задумав в Криму ще одне будівництво.

Також Знай.uа писав, окупанти перетворять популярний курорт на каналізацію.