Більшість будинків в Авдіївці повністю зруйновані внаслідок тривалих обстрілів з боку противника, тому місцеві мешканці опинилися в доволі критичній ситуації. Зокрема, від посилення конфлікту постраждала переважно стара частина міста.

Відповідні дані на сторінці у Facebook опублікував керівник Головного управління Нацполіції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

За його словами, люди майже не виходять на вулиці, адже бояться потрапити під кулі. Населення залишилося без засобів для існування, у більшості немає чого їсти.

Читайте також: Мешканці Авдіївки розповіли про жахіття війни

Одна із таких жінок зателефонувала правоохоронцям і поскаржилася, що практично вмирає із голоду. Поліція приїхала за викликом і застала у будинку власницю та її повністю паралізованого чоловіка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В Авдіївці деякі будинки досі залишаються без електрики, відзначив Аброськін, тому іноді повідомити про таку ситуацію люди не можуть – ніде зарядити батарею від телефону.

Побачивши, в якому стані знаходиться жінка, поліція прийняла рішення – відправити людей із старої частини міста у більш безпечну зону та надати усю необхідну гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як живуть люди в Авдіївці.