Столичний голова Віталій Кличко пообіцяв розібратися з помилками, які були допущені "Київенерго" при нарахуванні оплати за опалення.

Про це Кличко сказав в ефірі телеканалу "Київ", передає прес-служба столичного мера.

"За грудень "Київенерго" знову з помилками нарахувало плату за тепло. Було багато платіжок, де були незрозумілі суми. Міська влада не буде миритися з халатністю і безвідповідальністю компаній-постачальників комунальних послуг", - повідомив Кличко.

Після він запевнив, що дав доручення житлово-комунальним інспекціям перевірити правильність нарахувань, а також звернувся до "Київенерго", щоб вони виконували умови договору.

Читайте також: Нові платіжки за світло виявилися недійсними

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Всіх киян, які отримали дивні рахунки, Кличко закликав звернутися в контакт-центр 1551. Також міський голова нагадав, що в цьому році закінчується угода про концесію з "Київенерго".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що деяким киянам нарахували по 8 тисяч гривень за тепло, через несанкціоноване обігріву підвалу, де розташована приватна клініка, і добудови жителями балконів і мансард.