У Лондоні троє злочинців викрали понад 160 старовинних книг, які датуються 15-16 століттями.

Як пише Daily Mail, загальна вартість викрадених книг становить близько 2 мільйонів фунтів. Серед вкрадених було видання Миколи Коперника 1566 року. Його вартість оцінюється в 215 тисяч фунтів. У цій книзі вчений вперше припустив, що Сонце знаходиться в центрі Всесвіту.

Крім праці Коперника також пропали книги Ісаака Ньютона, Леонардо да Вінчі, Галілео Галілея, "Божественна комедія" Данте, яка була видана в 1569 році.

Читайте також: Хілларі Клінтон розповість все про вибори у новій книзі

Вказується, що троє злочинців пробралися в склад з книгами через дах. При цьому вони зламали складну систему захисту. Експерти впевнені, що дані книги не вдасться продати ні на одному аукціоні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що житель Сан-Франциско по імені Уебб Джонсон знайшов вдома книгу з бібліотеки, яку колись взяла його бабуся, і повернув її.