Продаж квитків на "Євробачення-2017" , що пройде в травні в Міжнародному виставковому центрі в Києві, розпочнеться уже завтра, 14 лютого, о 20:15.

На дев'ять концертів конкурсу – шість репетицій, два півфінали та фінал – планують реалізувати близько 70 тисяч квитків через сайт www.concert.ua.

Про це повідомляється на сайті НТКУ.

Читайте також: Компанія "Пілот" стала офіційним туроператором Євробачення-2017

Вартість квитків – від восьми до 500 євро.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За словами заступника генерального директора ПАТ НСТУ Павла Грицака, такий розмах у ціні пояснюється турботою про те, аби квитки могли придбати всі верстви населення, починаючи від закоханих пар і закінчуючи заможним прошарком.

Участь у "Євробаченні" братимуть 43 країни, що є рекордом. За всю історію такі показники повторювалися тільки у 2008 та у 2011 роках.

Півфінали пісенного шоу відбудуться у Києві 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", мер столиці Віталій Кличко озвучив суму, в яку обійдеться проведення цього конкурсу.