У Чонгарі, де стався конфлікт між бійцями ЗСУ і членами громадської організації "Аскер", співробітники поліції виявили склад зі зброєю і боєприпасами.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

"З метою дослідження предметів, які за зовнішніми ознаками нагадують вогнепальну зброю і боєприпаси, призначені балістичні та вибухотехнічної експертизи", - йдеться в повідомленні поліції.

Читайте також: Майор ЗСУ вибачився перед кримськими татарами за Чонгар

До Єдиного реєстру досудових розслідувань правоохоронці внесли відомості за ч. 1 ст. 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Силовики з'ясовують походження зброї та боєприпасів.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 12 лютого відбулося збройне зіткнення між військовими Збройних Сил України та членами громадської організації Аскер в районі пункту пропуску Чонгар, що в Херсонській області.

Військові за допомогою броньовика зламали огорожу і захопили базу. При цьому вказується, що військові під час штурму робили попереджувальні постріли в повітря. Командування попросило ЗМІ не називати дані інцидент нападом військових на базу громадської організації.