Колишній віце-прем'єр російського уряду Альфред Кох висловив свою думку стосовно приїзду письменника Захара Прилєпіна на Донбас вбивати українців.

Російський опозиціонер на своїй сторінці в Facebook прокоментував повідомлення російських ЗМІ про те, що Захар Прилєпін створив свій батальйон в терористичній організації "ДНР". Коха розсмішило те, що письменник збирається там служити "замполітом" і він пригадав з цього приводу анекдот, яким поділився в соцмережі. При цьому найманця Альфред Кох назвав "рядженим клоуном" :

"Ряджений клоун. Згадався анекдот: в чому відмінність замполіта від політрука? Політрук говорить: "Роби як я!". А замполіт каже: "Роби, як я кажу!", - написав Кох.

Ряженый клоун. Вспомнился анекдот: в чем отличие замполита от политрука? Политрук говорил: "Делай как я!" А замполит говорит: "Делай как я говорю!"

Posted by Кох Альфред on Monday, 13 February 2017

Як повідомляв сайт Знай.ua, долю письменника-найманця Прілєпіна обговорюють в соцмережах.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще