Голова союзу біатлоністів Чехії відреагував на образи Губернієва на адресу Фуркада.

Попри примирення французького біатлоніста Мартіна Фуркада й Антона Шипуліна на чемпіонаті світу в австрійському Хохфільцені, в пресі обговорюється продовження цього скандалу. Російський коментатор Дмитро Губернієв обізвав Фуркада "свинею", після чого слова росіянина викликали резонанс у біатлонному світі.

Так голова Союзу біатлоністів Чехії Ондржей Рибарш назвав Губернієва божевільним. На його думку, некультурні висловлювання коментатора провокують загрози в адресу закордонних спортсменів, повідомляє iDNES.cz.

На думку спортивного функціонера, такі загрози поширюють "негідники" та люди, хворі на параною. "Почав все це божевільний російський коментатор. Вони говорять про пропаганду, яку потім несуть далі люди", - заявив Рибаш.

Після висловлювань Губернієва збірна Чехії посилила охорону своєї збірної. Команда ретельно перевіряє своє харчування і не приймає в подарунок шоколад, побоюючись провокацій з боку недоброзичливців.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Більше цікавих спортивних новин на порталі GAMEBET.NEWS