На День святого Валентина Кабінет Міністрів України офіційно відзвітує за свою діяльність протягом минулого року.

Як повідомляє "РБК-Україна", звіт по роботі - не єдине, що зробить Кабмін на засіданні. Так, українські міністри розглянуть низку технічних законопроектів щодо технічних спеціальних засобів, а також удосконалення законодавчої бази в сфері дошкільної освіти та переробки радіоактивних відходів. Окремо буде розглянуто ініціативи Петра Порошенка щодо призначення стипендій спортсменам-паралімпійцям і дефлімпійцям.

Читайте також: Готовий на все заради нового Кабміну - Яценюк

Кабмін також розгляне кілька міжнародних договорів між урядами України і Польщі, які стосуються пов'язаної допомоги та надання Польщею кредиту Україні.

Знай.ua повідомляє, що раніше низка депутатів Верховної Ради вносили на розгляд проект відставки Володимира Гройсмана, який загадковим чином зник з сайту ВР.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще