Італійський виробник спорткарів Lamborghini підвів підсумки багаторічного тісного співробітництва, яке триває вже вісім років, з маркою годин Blancpain.

Про це повідомляють російські ЗМІ. У обох компаній збігаються погляди на цінностях, в прагненні до якості, технічній досконалості, інновацій та ексклюзивної естетики. Це і послугувало основою для співпраці.

Читайте також: Шведський лижник похизувався тюнінгованим Lamborghini Huracan

Тісне партнерство породило відому гоночну серію під назвою Lamborghini Blancpain Super Trofeo. Вона спершу стала популярною в Європі, а потім здобула визнання в країнах Азії і США.

Команди змагаються в гоночній серії на суперкарі Lamborghini Huracán GT3. Заїзди проводять в європейській і азіатській серіях Blancpain GT.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Компанія Blancpain заснована в 1735 році в швейцарському селі Вільєре. Штаб-квартира фірми розташована в місті Подекс (Швейцарія). За час свого існування компанія створила чимало нових технологій.

Одна з останніх новинок - хронограф Blancpain Bathyscaphe Chronographe Ocean Commitment. Назва перекладається, як "Прихильність Океану". Годинник оснащений функцією Flyback Fifty Fathoms, яка дозволяє виміряти кілька відрізків часу поспіль без повтору операцій.

Компанію Automobili Lamborghini заснував в 1963 році Ферруччо Ламборгіні. Однією з головних її спеціалізацій було виробництво тракторів. Сільгоспмашини виробляють і донині. Штаб-квартира компанії знаходиться в італійській Санта-Агата-Болоньєзе.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, що літають Liberty почали продавати в Нідерландах. Ціна на перші екземпляри складе близько півмільйона євро.