Брат глави Північної Кореї Кім Чен Нам був убитий в Малайзії.

Як повідомляє "Сегодня", брат Кім Чен Ина Кім Чен Нам, який вважався опозиціонером в Північній Кореї, був убитий в Малайзії. Кореєць вже близько шістнадцяти років постійно жив в Китаї, не повертався на батьківщину і вів акуратну опозиційну політику з-за кордону. Він затаївся після того, як його дядька Чан Сон Тхека на початку грудня 2013 року стратили після звинувачення в державній зраді і спробі влаштувати революцію.

Читайте також: Кім Чен Ин за шкільною програмою - вундеркінд

За перевіреною інформацією, офіційна Північна Корея деякий час намагалася домогтися усунення Кім Чен Нама, але через жорстку позицію Китаю з цього питання була змушена відступити.

Наскільки відомо Знай.ua, більшу частину свого життя за межами рідної країни Кім Чен Нам проводив в Шанхаї, зрідка виїжджаючи за межі мегаполісу. Причини його перебування в Малайзії встановлюються.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще