Багато жінок та дівчат стикаються з проблемою, коли в шафі не вистачає місця для нових речей, але при виборі вбрання в результаті нічого одягнути. Ідеальний гардероб це не мрія, а реальність, з якою "Знай.ua" вас познайомить.

Існує певна база речей, яка повинна мати кожна дівчина чи жінка в своєму гардеробі. В ідеальному порядку це повинні бути:

Читайте також: Apple побила новий рекорд

  • Майки чорного і білого кольору без будь-яких малюнків, з обрізаними рукавами і подовженими.
  • Джінси. Кожен сезон мода змінюється, дизайнери пропонують джинси різного крою. Але в нашому випадку вони повинні бути рівного крою, темно-синього кольору, не варенки. Цей класичний вид повинна мати кожна в своїй шафі. Універсальний одяг можна поєднати з будь-якими речами.
  • Туфлі-човники чорного або бежевого кольору. У дуже крайньому випадку - сірі. Багато помиляються про те, що взуття повинно бути різноманітних кольорів від червоних до яскраво-кольорових. Але найідеальніший варіант, який підійде під будь-який наряд це класична - човник нейтральних кольорів.
  • Рубашка. У кожній шафі модниці в обов'язковому порядку повинна бути сорочка білого кольору або трохи блакитного відтінку. Якщо ви не фанат пастельних тонів, в цьому випадку можна вибрати світло-сірий тон. Сорочка повинна бути класичною, без страз і рюшів.
  • Водолазка з високим горлом - одна з невід'ємних речей в шафі. Не повинно бути на неї ніяких прикрас. Пам'ятаемо, що ми підбираємо нейтральні класичні речі.
  • Маленька чорна сукня. Головне підібрати розмір, щоб він ідеально виглядав на вашій фігурі. Маленьке чорна сукня - це така ж необхідна річ, як і біла сорочка.
  • Сумка. Сумно спостерігати за жінками, які підбирають для себе сумки величезних розмірів. Не варто забувати про те, що ви леді і сумка повинна бути таких розмірів, щоб туди вмістився телефон і трохи косметичних засобів для макіяжу, в повсякденному житті-записний щоденник. Ми трохи відійшли від цього правила і купуємо габаритні сумки, щоб покласти туди безліч непотрібних речей. Купіть собі три сумки, для різних випадків життя. Клатч - для походу в ресторан, середнього обсягу - для щоденного життя, світлого відтінку - для теплого сезону. Кольори аксесуарів повинні бути нейтральними, якщо вам здасться, що вони виглядають нудно не турбуйтеся - завжди можна зав'язати на неї хустку, повісити брелок.
  • Класичні брюки, темно-синього або чорного кольору. Вони повинні ідеально сидіти по фігурі.
  • Спідниця олівець. Навіть якщо ви не офісний працівник, спідниця такого фасону підійде, як і під сорочку, так і під теплий светр. Кольори: чорний, темно-синій.

На перший погляд картина із зібраних речей виглядає дуже похмуро, але ми підібрали найнеобхідніші речі, які повинні бути в шафі красивої половини людства. Маючи класику, вам не потрібно купувати додатково тисячу речей для створення образу. Якщо ви хочете виділятися з натовпу, образ можна додати аксесуарами, капелюхом, хусткою, рукавичками, капелюхом. Посилайтеся на ваші смаки і настрій при створенні образу.

Раніше портал "Знай.ua", поділився відеороликом, де показана еволюція краси за останні 100 років. На цьому відео можна побачити різні аксесуари, прикраси для гардероба, які повинні допомогти створити ваш образ.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще