У деяких країнах існують досить оригінальні традиції відзначати День святого Валентина.

Так, наприклад, в Японії 14 лютого вважається чоловічим святом. В цей день японки надають знаки уваги не лише своїм коханим, але і всім друзям і родичам чоловічої статі.

А от через місяць, 14 березня, в Країні вранішнього сонця відзначають Білий день - японський аналог 8 Березня. В цей день чоловіки дарують жінкам подарунки та квіти.

Але, повертаючись до Дня всіх закоханих, варто зазначити, що в Японії цей день ще й найгаласливіший. Тут у всіх містах проводять конкурс на найгучніше зізнання в коханні. Всі, хто бажає розповісти всьому світу про свої почуття, по черзі підіймаються на спеціальний поміст і голосно кричать: "Я тебе кохаю!". Ну або щось в такому дусі.

Оригінально відзначають День святого Валентина на Ямайці. Тут 14 лютого забувають про скромність і сором'язливість та влаштовують нудистські торжества. Започаткували таку традицію проводити День закоханих в 2001 році. Тоді одна місцева туристична компанія організувала для клієнтів сміливий атракціон - голе весілля. На молодих були лише обручки. Експеримент удався, і з тих пір в цей день проводять такі "розкуті" заходи. Згодом ці святкування розсмакували і туристи. І тепер відбою немає від бажаючих поєднати два свята в одне.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

А в деяких мусульманських країнах, наприклад в Ірані і Саудівській Аравії, День всіх закоханих під забороною. За законами шаріату це свято вважають блудливим і таким, що розбещує та згубно діє на розум громадян і пропагує гріховні традиції. А на тих, хто все ж наважиться порушити заборону, накладається солідний штраф.

Як повідомляв сайт Знай.ua, українські зірки розповіли про своє перше кохання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ https://t.me/znajua