Підліток Адам Бойд з британського міста Кру потрапив у VIP-зону на концерт гурту The Sherlocks, відредагувавши сторінку бенда в "Вікіпедії".

Про це він розповів у Facebook, пише Daily Mail.

Читайте також: Брітні Спірс оголила груди на концерті (відео)

Хлопець спізнився на виступ, тому вирішив сказати охоронцю, що він родич вокаліста, показавши сторінку гурту в "Вікіпедії". Перед цим він відредагував її, вписавши своє ім'я, щоб пройти на концерт.

Відзначається, що Бойд вказав, що ніби доводиться двоюрідним братом вокалісту гурту The Sherlocks і навіть брав участь у записі першого синглу "Live for the moment".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Адаму зробив кілька фото у Snapchat, на яких стоїть з другом і дивиться концерт з VIP-зони. Хлопець не намагався познайомитися з учасниками The Sherlocks, а просто сидів біля бару і слухав музику.

При цьому, як пише видання, на сторінці групи в "Вікіпедії" 14 лютого з'явилася ще одна правка. У складі групи говориться, що незабаром до них приєднаються Дональд Трамп і Дональд Дак.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", культова британська рок-група Black Sabbath на чолі з епатажним Оззі Осборном дасть останній концерт.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ