500 американських солдатів прибули в румунський порт на Чорному морі.

Як повідомляє ABC News, солдати США покликані посилити оборонні можливості НАТО в регіоні Східної Європи. Американське посольство поінформувало, що 1-й батальйон 8-го піхотного полку Fighting Eagles буде розміщено на військовій базі "Михайло Когелнічану", яка знаходиться в східній частині Румунії.

Посол США Ханс Клем зазначив, що військове співробітництво між країнами існує не тільки на словах, але також на ділі. Розширення американського контингенту дозволить, за словами посла, розширити можливості з підтримки миру і безпеки в регіоні Східної Європи і на Чорному морі.

Читайте також: Сенат обрав на посаду міністра фінансиста Трампа

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що для НАТО Україна залишається головним пріоритетом в порядку денному. Також зазначається, що представник НАТО схвалив зусилля України щодо запобігання та боротьби з корупцією в секторі безпеки й оборони.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ